ialovenionline

DOC// Acțiunile S.A. Drumuri Ialoveni, scoase repetat la privatizare

25 iunie 2021
242 vizualizări

În perioada 12 -23 iulie, pe piața reglementată a Bursei de Valori, vor fi scoase din nou la licitație acțiunile statului din S.A. „Drumuri- Ialoveni”.

Statul deține în S.A. Drumuri Ialoveni 98,849% din capitalul social al societății, egal cu 3 686 252 de acțiuni. Întreg pachetul este scos la licitație, cu un preț inițial de 14,72 lei per acțiune.

De menționat că în aceeași perioadă sunt scoase la privatizare acțiunile statului în mai multe societăți pe acțiuni din domeniul reparării și întreținerii drumurilor, printre care S.A. Drumuri Cimișlia, S.A. Drumuri Căușeni, S.A. Drumuri Orhei, S.A. Drumuri Soroca, S.A. Drumuri Criuleni, S.A. Drumuri Rîșcani, S.A. Drumuri Cahul, S.A. Drumuri Strășeni și S.A. Drumuri Edineț.

Prețul inițial de vânzare a acțiunilor din societățile enumerate mai sus pornește de la 9,55 lei până la 16,59 lei, prețul unei acțiuni din S.A. Drumuri Ialoveni fiind al doilea cel mai mare preț, după S.A. Drumuri Cahul.

Licitațiile vor avea loc zilnic, în perioada menționată mai sus, începând cu ora 10:00.

Informații suplimentare referitor la modul de familiarizare cu documentele privind bunurile expuse la vânzare pot fi solicitate la Agenția Proprietății Publice (camera de date), tel/fax +373 (22) 221-457, tel. +373 (22) 238-089, +373 (22) 234-589”.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările