ialovenionline

Guvernare locală

viber image 2022 02 01 12 43 53 144

DOC. Consilierii din Horești, convocați în ședință extraordinară. Ce subiecte vor fi discutate

26 iunie 2023
322 vizualizări

La 27 iunie 2023 va avea loc ședința extraordinară a Consiliului local Horești, conform dispoziției semnate de primarul localității, Petru Cigoreanu. Ședința va avea loc la data de 27 iunie, ora 8:30, în sala cu ceremonii a Primăriei Horești. Proiectele de decizie pot fi consultate mai jos:

Primul proiect vizează înaintare unui proiect pentru obținerea unui grant, pentru instalarea sisteme fotovoltaic la Casa de Cultură din satul Horești.

De asemenea, urmează a fi aprobate rezultatele licitației funciare de arendare a două încăperi din Casa de Cultură și expunerea la licitație pentru vânzarea a patru terenuri agricole. Un alt proiect vizează vânzarea directă a unui teren unui agent economic, la un preț de 30.000 de lei.

La solicitarea reporterului IaloveniOnline, secretara consiliului a expediat proiectele de decizie, pentru informarea publicului:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările