ialovenionline

Guvernare locală

Duster Razeni 2

DOC// Consiliul raional Ialoveni a donat medicilor mașina recent procurată

22 martie 2021
891 vizualizări

Automobilul de model Dacia Duster, în valoare de peste 350 mii de lei, achiziționat de Aparatul președintului raionului Ialoveni la finalul anului 2020 a fost donat Centrului de sănătate Răzeni.

O decizie în acest sens a fost luată încă pe 4 martie 2021, la ședința Consiliului raional Ialoveni, unde consilierii au votat unanim ca automobilul procurat inițial pentru conducătorii raionului să fie donat unui centru de sănătate din raion.

decizie donare Duster

Centru de sănătate Răzeni deservește populația a trei localități din raion, și anume: Răzeni, Cărbuna și Mileștii Noi.

Consiliul raional Ialoveni s-a „lăudat” și pe pagina sa de Facebook despre această decizie:

dres busuiocul

Procurarea acestui automobil de serviciu a provocat, odată ce informațiile au ajuns în spațiul public, mai multe discuții și nemulțumiri din partea locuitorilor.

Duster Razeni 1

„Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer în cadrul programului de grant „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.”


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările