ialovenionline
refugiati andrei mardariSursa foto: Facebook/Andrei Mardari

DOC// CR Ialoveni va primi 444.100 lei pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina

16 martie 2022
646 vizualizări

Consiliul raional Ialoveni va primi 444,1 mii lei pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina. O decizie în acest sens a fost aprobată ieri, în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale. Cei mai mulți bani vor ajunge la primăria din Chișinău – 9,555 de milioane lei. În total, autoritățile de nivelul II vor primi 21,3 milioane lei în aceste scop.

Pe 15 martie 2022, Ministerul Finanțelor a anunțat că va suplimenta volumul fondului de intervenție al Guvernului pentru anul 2022 cu suma de 25.000.000 de lei din contul donațiilor umanitare acumulate în contul trezorerial deschis în susținerea poporului ucrainean. Din fondurile respective, 21,3 milioane de lei vor fi alocate autoritățile publice locale de nivelul II pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina.

comisia situatii exceptionale refugiati 1
comisia situatii exceptionale refugiati 2
comisia situatii exceptionale refugiati 3
comisia situatii exceptionale refugiati 4
comisia situatii exceptionale refugiati 5

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările