ialovenionline

Guvernare locală

Foto: Primăria Ruseștii Noi

DOC// Peste 600 de mii de lei din Fondul Rutier local, repartizați pentru construcția unor drumuri din Ruseștii Noi

11 octombrie 2021
247 vizualizări

Peste 673 de mii de lei din Fondul Rutier Local au fost repartizați, la ședința anterioară a Consiliului Local Ruseștii Noi, pentru reparația unor tronsoane de drum din localitate. Este vorba despre procurarea materialelor de construcție (beton) ce urmează a fi utilizat la construcția a șase sectoare de drum și procurarea elementelor pentru un șanț de scurgere.

Decizia de repartizare a banilor a fost luată cu votul a 8 consilieri. De fapt, este vorba despre o decizie prin care s-au făcut anumite corectări, spune primara localității, Valentina Meșină, care spune că anterior a existat o decizie asemănătoare, însă nu a putut fi pusă în aplicare, iar banii nu au putut fi repartizați din cauza anumitor erori.

Pentru valorificarea acestor bani este pornită o achiziție publică, pentru selectarea unui agent economic. Pentru depunerea ofertelor au mai rămas 4 zile.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările