ialovenionline

Guvernare locală

danceni

DOC// Primăria Dănceni: 491 de mii de lei au fost alocați pentru apeduct, drum, grădiniță și participanții la conflictele armate

11 februarie 2022
465 vizualizări

34 de mii de lei au fost alocați de către Primăria Dănceni pentru realizarea proiectului tehnic pentru termoizolarea Grădiniței „Albinuța”  și  alți 160 de mii de lei pentru construcția sistemului de încălzire în grupa nouă a grădiniței. Decizia a fost luată la ședința Cosiliului local din 8 februarie 2022. De asemenea, consilierii au votat acordarea ajutorului bănesc pentru participanții la conflictele armate din Transnistria și Afganistan dar și contribuția pentru proiectul de apeduct Sociteni-Dănceni-Suruceni-Nimoreni-Malcoci.

Astfel, consilierii au distribuit suma  de 7 mii de lei pentru ajutorul bănesc în valoare de 200 de lei pentru participanții la conflictele armate din Transnistria și câte 400 de lei celor din Afganistan.

Alți 150 de mii de lei au fost distribuiți pentru achitarea serviciilor de construcție a sistemului de epurare și canalizare din localitate.

Contribuția Primăriei Dănceni pentru proiectului de apeduct Sociteni-Dănceni-Suruceni-Nimoreni-Malcoci reprezintă 50 de mii de lei. Pentru proiectul tehnic pentru construcția drumului de pe strada Hîrțului s-a alocat 90 de mii de lei.

În total la ședința consiliului au fost distribuiți 491 de mii de lei din soldul disponibil la 01.01.2022.

Mai multe detalii, în decizia de mai jos.
Notă: În decizia Consiliului este indicată suma de 492 de mii de lei, cu o diferență de 1000 de lei mai mult. Adunând sumele alocalte, am constatat că s-a produs o eroare de calcul, astfel, primara localității a dat asigurări că decizia va fi corectată cu suma de 491 de mii de lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările