ialovenionline

Guvernare locală

viber image 2022 02 01 12 43 53 144

DOC// Primăria Horești vrea să dea în arendă un spațiu din Casa de Cultură și să vândă la licitație un teren agricol

3 februarie 2022
977 vizualizări

O încăpere din Casa de Cultură din Horești se dă în arendă pe un termen de 5 ani. Consiliul Local Horești a aprobat o decizie de expunere la licitație publică cu strigare a acestui spațiu, cu scop de arendare. Prin aceeași decizie se va expune spre vânzare, la fel, prin licitație publică cu strigare, un teren agricol.

Spațiul din Casa de Cultură ce va fi expus spre licitație are o suprafață de 31,3 m2, iar prețul inițial de arendare va fi de 6210 lei anual. Autoritatea locală intenționează să arendeze această încăpere pe un termen de 5 ani. În prezent, încăperea este arendată de Asociația de împrumut Horești, însă contractul a expirat.

Terenul agricol pe care autoritatea locală vrea să îl înstrăineze are o suprafață de 0,12 ha, și va fi expus la licitație, pentru vânzare, la un preț inițial de 60 de mii de lei.

Responsabil de desfășurarea acestor licitații este Comisia pentru desfășurarea licitațiilor funciare publice și specialistul funciar al Primăriei, Andrei Cazacu.

licitatie Horesti 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările