ialovenionline

Guvernare locală

salariile sefilor medicina coperta

DOC// Salariile șefilor din medicina din raionul Ialoveni: până la peste 18 mii lei, plus sporuri de 50%

15 februarie 2021
1698 vizualizări

La fiecare început de an bugetar, Consiliul raional Ialoveni, în calitatea lui de fondator aprobă salariile lunare pentru personalul de conducere din insituțiile medico-sanitare publice din raionul Ialoveni.

O asemenea decizie a fost aprobată și la ședința Consiliului raional Ialoveni din 5 februarie 2021, prin care au fost stabilite salariile directorilor, directorilor-adjuncți, contabililor șefi, economiștilor-șefi de la Spitalul raional Ialoveni și Centrele de Sănătate: Ialoveni, Costești, Răzeni, Puhoi, Horești, Bardar, Țîpala, Văsieni, Ruseștii Noi, Mileștii Mici și Centrul Stomatologic raional Ialoveni.

Cel mai mare salariu a fost stabilit pentru directorul Spitalului raional Ialoveni – 18 mii 320 lei. Al doilea salariu ca mărime este cel al șefului Centrului de Sănătate Ialoveni – 17 mii 410 lei. Salariile șefilor centrelor de sănătate din localitățile raionului scad sub 15 mii de lei, cel mai mic find de 12 mii 830 lei.

Acesta este proiectul de decizie cu toate salariile pentru conducării de entități medicale din toate localitățile raionului Ialoveni:

PROIECTUL NR 4 salarii sefii cu BANI p1
PROIECTUL NR 4 salarii sefii cu BANI p2
PROIECTUL NR 4 salarii sefii cu BANI p3

De remarcat că în decizia finală publicată după semnare pe site-ul Consiliului raiona Ialoveni, www.il.md, cifrele, care indică valoarea salariilor stabilite, dar și procentul sporurilor, pentru conducătorii instituțiilor medicale din raionul Ialoveni au fost șterse și decizia arată așa:

Deciziile CRI aprobate 05.02.2021 1 page 014
Deciziile CRI aprobate 05.02.2021 1 page 015
Deciziile CRI aprobate 05.02.2021 1 page 016

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările