ialovenionline
blocuri timisoara

DOC// Scandalagii beneficiari de locuință socială ar putea fi evacuați

25 ianuarie 2021
1232 vizualizări

Locatarii dintr-un apartament social din blocul de pe strada Timișoara din sectorul Moldova ar putea fi evacuați. O decizie în acest sens urmează să fie luată de comisia raională responsabilă de repartizarea locuințelor sociale. Comisia se va întruni în ședință marți, 26 ianuarie 2021, pentru a lua o decizie finală pe acest caz.

Informația ne-a fost confirmată de Petru Codreanu, juristul Consiliului raional, care ne-a mai spus că președintele raionului Ialoveni, Mihai Silistraru, urmează să semneze și o dispoziție cu privirea la rezilierea contractului și evacuarea respectivei familii din locuința socială.

Dispoziția care urmează să fie semnată de președintele raionului Ialoveni:

dispozitie evacuare timisoara

De asemenea, un grup de vecini din blocul respectiv au inițiat o petiție și adunat semnături prin care cer ca această familie să fie evacuată și pe care o vor depune la Consiliul raional Ialoveni.


La IaloveniOnline am primit deja 2 sesizări despre această situație-problemă:

Prima sesizare de pe 22 ianuarie
A doua sesizare a fost publicată de pe 23 ianuarie

Un vecin din blocul respectiv ne-a trimis și un mesaj cu foto pereți cu gunoi aruncat peste geam, pereți murdăriți pe holuri și scuipat pe pereții liftului.  Vecinul afirmă că aceste fapte sunt consecințele comportamentului familiei din apartamentul 29.

mesaj de la vecini timisoara
scandal Timisoara 6
scandal Timisoara 1
scandal Timisoara 2

„Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer în cadrul programului de grant „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.”


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările