ialovenionline

Guvernare locală

primaria hansca 2021 1Foto: facebook/primaria Hansca

DOC// Ședință extraordinară a consiliului din Hansca. Pe ordinea de zi – aprobarea semnării Acordului de înfrățire cu o localitate din România

12 august 2021
520 vizualizări

Primarul satului Hansca, Elena Moșneguțu, a semnat o dispoziție de convocare a ședinței extraordinare a Consiliuliu sătesc. Pe ordinea de zi sunt 3 subiecte, printre care și aprobarea Acordului de înfrățire și cooperare cu comuna Svinița, județul Mehedinți, România. Semnarea Acordului a fost deja aprobată de autoritățile locale din Svinița, iar aprobarea propriu-zisă a Acordului va avea loc la 27 august, în cadrul unui eveniment organizat în Svinița.

De menționat că ședința consiliului sătesc Hansca nu este transmisă în format video sau live în mediul online. Deciziile aprobate sunt publicate doar în Registrul de Stat al Actelor Locale.

Hansca ordinea de zi 13.08.21

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările