ialovenionline

Guvernare locală

ulmu

DOC. Ședință extraordinară a Consiliului local Ulmu. Pe ordinea de zi- 5 subiecte

6 iunie 2023
422 vizualizări

Primarul satului Ulmu a semnat o dispoziție de convocare a consilierilor în ședință extraordinară. Ședința va avea loc la data de 8 iunie, cu începere de la ora 16:00. Pe ordinea de zi sunt 5 subiecte.

La solicitarea reporterului IaloveniOnline, secretara Consiliului ne-a trimis și proiectele de decizie, pentru informarea cetățenilor, cu excepția ultimului proiect de decizie: „Proiectele ce țin de cererile cetățenilor vin și de discută inițial în comisii și apoi eu le întocmesc”, ne explică secretara Consiliului, Iulia Bîrcă.

Primul proiect de decizie precede alocarea a 20 de mii de lei pentru servicii de reparație curentă a drumurilor și 10 mii de lei pentru procurarea materialelor – panou informativ. Al doilea proiect la fel, vizează corectarea unei decizii privind alocările de bani pentru reabilitarea drumurilor.

Al treilea proiect vizează abrogarea unei decizii de expunere la licitație a unui teren, după ce Cancelaria de Stat a expediat o notificare în legătură cu neconformitatea deciziei, iar al patrulea proiect urmează să dea undă verde rezilierii unui contract de arendă a unui teren, semnat între Primărie și un agent economic, la cererea agentului economic.

.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările