ialovenionline

Guvernare locală

primaria Rusestii Noi

DOC// Ședință ordinară a Consiliului comunal Ruseștii Noi. Taxele locale și bugetul localității pentru 2022 – pe ordinea de zi

13 decembrie 2021
746 vizualizări

Consilierii locali din Ruseștii Noi se întrunesc în ședință ordinară. Aceasta va avea loc pe 15 decembrie, ora 11:00, în sala de ședințe a Primăriei, conform dispoziției semnate de primara localității, Valentina Meșină.

Primăria a publicat pe grupul de Facebook al comunității locale ordinea de zi și 10 proiecte de decizii din cele 15 propuse spre adoptare. Proiectele de decizii care lipsesc sunt:

  • (7) Cu privire la activitatea Întreprinderii Municipale „Ruseștii Noi”;
  • (10) Cu privire la eliberarea din funcție a secretarului Consiliului comunal Ruseștii Noi;
  • (12) Cu privire la raportul de activitate a persoanei responsabile de gazificarea comunei Ruseștii Noi, Olesea Poalelungi;
  • (14) Cu privire la aprobarea planului de activitate a Consiliului comunal pentru trimestrul I al anului 2022;
  • (15) Cu privire la examinarea cererilor.

Printre proiectele ce urmează a fi discutate se numără aprobarea bugetului localității pentru anul 2022 în sumă de 10,4 milioane lei și cotele de impozitare și cuantumul taxelor locale pentru 2022.

De asemenea, pe ordinea de zi se află un proiect de decizie cu privire la înfrățirea comunei Ruseștii Noi cu trei comune din România: comunele Tomșani și Păulești din județul Prahova și comuna Domnești din județul Ilfov.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările