ialovenionline

Guvernare locală

img 9341 1

DOC. Taxele locale pentru farmaciile din orașul Ialoveni ar putea fi majorate în 2024

28 noiembrie 2023
261 vizualizări

Taxele locale pentru anul 2024 vor fi, în mare parte, aceleași ca și cele stabilite pentru anul 2023. Cel puțin asta reiese din proiectul propus spre consultare de către Primăria Ialoveni, care organizează la data de 1 decembrie și audieri publice, la care sunt invitați locuitorii orașului Ialoveni.

Conform propunerii de proiect, majoritatea taxelor vor rămâne la valorile actuale. Proiectul vine cu majorări doar pentru două categorii de agenți economici. Este vorba despre:

  • terasele de vară amplasate pe teren public, fără relații funciare – se propune o majorare a taxei de la 50 la 100 de lei m/2;
  • farmacii – se propune o majorare de la 35.000 la 45.000 de lei.

De menționat că, după consultările publice organizate la 1 decembrie (ora 17:00, în sala de ședințe a Primăriei Ialoveni), proiectul privind taxele locale pentru 2024 urmează a fi aprobat de Consiliul orășenesc Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările