ialovenionline
100 mii lei furt de minori Ialoveni

Doi minori, de 14 și 16 ani, suspectați de furtul a 100 000 de lei din sediul unei companii din orașul Ialoveni. Banii au fost recuperați

19 iulie 2021
886 vizualizări

Doi minori, de 14 și 16 ani, sunt suspectați de comiterea unui furt în sumă de 100 000 de lei din sediul unei companii din orașul Ialoveni. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Ialoveni, banii au fost recuperați, informează Inspectoratul de Poliție Ialoveni.

La 17 iulie curent, în jurul orei 21:00, polițiștii din Ialoveni au fost sesizați despre un caz de furt cu cauzarea de daune în proporţii considerabile.

Victima, un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al orașului Ialoveni, a declarat oamenilor legii că persoane necunoscute, prin forțarea ușii, au pătruns în sediul companiei pe care o gestionează, de unde au sustras peste 100 000 de lei.

Ca urmare a activităților speciale de investigație desfășurate de angajații Inspectoratului de Poliție Ialoveni, la 18 iulie curent, au fost identificați suspecții, aceștia s-au dovedit a fi doi minori în vârstă de 14 și 16 ani, originari din raionul Ialoveni.

În urma perchezițiilor la domiciliul suspecților, polițiștii au depistat și ridicat mijloace bănești în sumă de peste 100 000 de lei care urmează a fi restituiți proprietarului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt cu cauzarea de daune în proporții considerabile, iar minorii sunt cercetați în stare de libertate.

Conform legislației persoanele vinovate riscă amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, sau închisoare de pînă la 4 ani.

FB IMG 1626713479280

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările