ialovenionline
Screenshot 2023 11 07 at 12.37.13

Doi șoferi în stare de ebrietate, depistați în Văratic și Răzeni

7 noiembrie 2023
351 vizualizări

Doi bărbați sunt cercetați penal, după ce au urcat în stare de ebrietate la volan. Ambele cazuri au fost înregistrate în două localități din Ialoveni.

În primul caz, polițiștii au depistat în localitatea Văratic un bărbat de 42 de ani, care conducea o motocicletă, având o concentrație de 0,97 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Mai mult, acesta nu deținea permis de conducere de categoria corespunzătoare.

Al doilea conducător a fost depistat în satul Răzeni. Bărbatul de 39 de ani se afla la volanul unui Ford Tranzit. Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație de 1,41 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Mijloacele de transport au fost ridicate la parcarea specială și au fost inițiate procese penale pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările