ialovenionline

Guvernare locală

Casa de Cultura Horesti

Două încăperi din Casa de Cultură din Horești vor fi date în arendă pe un termen de 5 ani. Câți bani va încasa Primăria

10 iulie 2023
402 vizualizări

Două încăperi din Casa de Cultură vor fi date în arendă pe un termen de 5 ani, la un preț de 8504 lei anual. În urma unei licitații, ce a avut loc la 30 mari 2023, dreptul de locațiune a fost obținut de către Asociația de Economii și Împrumut „Horești Albina”.

„Aceste încăperi au mai fost date în arendă pana acum. Acum a expirat termenul, iar noi am decis să nu prelungim fostul contract, ci să anunțăm licitație nouă”, explică primarul Petru Cigoreanu.

Deși prețul inițial de arendă a celor două încăperi a fost de 7731 lei, prețul final pentru care sa va da în arendă a crescut până la 8504 lei. Cele două încăperi au suprafețe de 11,3 mp și, respectiv, 24,1 mp.

Darea în arendă a spațiilor pe care le deține Primăria Horești este o modalitate de a încasa bani în bugetul local. Potrivit Autorităților locale din Horești, în anul 2022, bugetul local a încasat 26.516 leu din darea în locațiune a spațiilor.

Screenshot 2023 06 28 at 15.24.45

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările