ialovenionline
447710545 338654175939508 7145439479482092442 n

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident la Sociteni

14 iunie 2024
346 vizualizări

Un bărbat și o tânără au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal în apropiere de localitatea Sociteni. Accidentul a avut loc ieri, 13 iunie, când unul din șoferi ar fi pierdut controlul asupra volanului, ieșind pe contrasens.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un autoturism de model Skoda, condus de un tânăr de 22 ani, în timp ce se deplasa pe direcția spre mun. Chișinău, preliminar din cauza vitezei ar fi pierdut controlul asupra volanului, ieșind pe direcția de deplasare din sens opus, tamponându-se  frontal cu automobilul de model Dacia, condus de un bărbat de 42 ani.  

Urmare a impactului, conducătorul  Daciei și pasagera din automobilul Skoda, o tânără de 20 ani au fost transportați la spital pentru acordarea ajutorului medical specializat”, spune ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Șoferul Skoda fiind testat alcoolscopic, s-a constatat rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat. 

Cazul este înregistrat și documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările