ialovenionline
gunoi aruncat in padure sociteni 1Foto: facebook/primaria Sociteni

Două persoane au fost sancționate după ce au descărcat un microbuz cu deșeuri la marginea pădurii din Sociteni. Primăria face apel către cetățeni să nu tolereze aruncarea gunoiului la nimereală

17 martie 2021
1115 vizualizări

Săptămâna trecută, un morman de gunoi menajer a fost aruncat la marginea pădurii din localitatea Sociteni. În legătură cu acest fapt, Primăria Sociteni a sesizat oamenii legii. În rezultatul cercetărilor au fost identificate persoanele care se fac responsabile de evacuarea gunoiului în locuri neautorizate. Conform declarațiilor Ofițerului de presă al Inspectoratul de Poliție Ialoveni, Olesea Gherman, materialele referitoare la acest caz au fost transmise la Primăria Sociteni, care le-a aplicat făptașilor, care nu sunt locuitori ai satului, amendă în mărime de 600 de lei.

Într-o postare pe Facebook, Primăria Sociteni informează că mai sunt câteva situații similare, în care sunt suspectați locuitori ai satului Sociteni. În acest context, este de menționat faptul că în localitatea Sociteni există serviciu de evacuare a deșeurilor menajere de la cetățeni.

Prin intermediul aceluiași mesaj, primarul satului Sociteni, Victor Goloman, îndeamnă cetățenii să ofere informații despre astfel de cazuri pe pagina de Facebook a primăriei sau direct primarului. La fel, sesizări la această categorie pot fi depuse și pe platforma IaloveniOnline.md.

gunoi aruncat in padure sociteni 2
gunoi aruncat in padure sociteni 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările