ialovenionline
razeni turn de apa

Două turnuri de apă noi au fost instalate în comuna Răzeni

27 ianuarie 2021
766 vizualizări

Primăria Comunei Răzeni informează pe pagina sa de FB că la 21 ianuarie 2021 au fost montate două dintr-un total de 5 turnuri de apă pe care preconizează să le instaleze în anul 2021.

Aceste activități fac parte din proiectul „Reabilitarea infrastructurii de distribuție a apei potabile în comuna Răzeni prin schimbarea a 5 turnuri de apă” care are ca scop creșterea nivelului calității apei distribuite către cetățeni, ceea ce va avea urmări pozitive asupra calității vieții respectiv asupra sănătății populației. Proiectul este finanțat cu suportul USAID prin Programul Comunitatea Mea la care se adaugă donația din partea fundației elvețiene care susține Centrul Comunitar pentru copii Răzeni BNA Humanitas, contribuția Consiliul raional Ialoveni și a Consiliului comunal Răzeni”, informează primăria Răzeni.

Urmează ca în viitorul apropiat să fie montate și celelalte 3 turnuri, iar fiecare dintre ele să fie conectat la sistemul de distribuție a apei în comuna Răzeni astfel ca beneficiarul final a acestor lucrări – cetățeanul, să se poată bucura de servicii de calitate.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările