ialovenionline
serviciul vamal

Escrocherie prin SMS. Serviciul Vamal atenționează cetățenii să nu se lase manipulați

13 noiembrie 2023
486 vizualizări

Serviciul Vamal atenționează persoanele, care așteaptă colete poștale, despre riscul de a deveni victime ale escrocilor care operează prin sms-uri. Potrivit instituției, cetățenii care primesc mesaje pe telefon prin care sunt informați despre reținerea pachetului în vamă și perceperea taxelor vamale este un fals. 

Într-o postare pe o rețea de socializare, Serviciul Vamal al Republicii Moldova vine cu un mesaj adresat cetățenilor. „În atenția persoanelor ce așteaptă să primească colete poștale! Vă atenționăm despre o nouă tentativă de escrocherie prin sms-uri, care trimit spre link-uri false. Atenție! Nu le accesați! Nu furnizați date personale și nu achitați sumele solicitate! Mesajele sunt false și nu sunt expediate de Poșta Moldovei. Pentru verificarea informației formați numărul: (022) 27 00 44 -„Suport Clienți” sau lăsați un mesaj la adresa – informaț[email protected]”, precizează instituția.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările