ialovenionline
academia liderism femei

Femei din diferite regiuni ale țării sunt invitate să participe la o Academie de Liderism

7 septembrie 2021
579 vizualizări

Academia de Liderism „Femeile pentru buna guvernare” are scopul de a consolida capacitățile femeilor și fetelor în vederea motivării lor de a participa activ la procesele decizionale, inclusiv de a se înscrie în cursa electorală pentru alegerile locale și parlamentare.

Academia propune un program complex de susținere și abilitare a femeilor interesate de a se implica activ în procesele decizionale și în viața politică din Republica Moldova. În cadrul Academiei, care se va desfășura în perioada septembrie 2021 – iulie 2022, 110 femei din diferite regiuni ale Republicii Moldova vor beneficia de sesiuni de instruire și mentorat pe următoarele dimensiuni: liderism; comunicare publică; dezvoltare personală; dezvoltarea unei campanii.

În cadrul sesiunilor de instruire vor fi organizate întâlniri informale, discuții cu personalități distinse și activități de networking. Programul va fi facilitat de experți naționali, cu o valoroasă experiență profesională și cunoștințe în domeniile menționate. Fiecare participantă va beneficia de cel puțin 3 instruiri și sesiuni de mentorat.

Academia de Liderism „Femeile pentru buna guvernare” este organizată de către Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și Fundația „Friedrich Ebert” în cadrul proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare”, cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”.

Activitățile vor fi desfășurate în Chișinău (inclusiv suburbii) și în raioane. Organizatorii vor asigura măsuri de protecție privind COVID-19, oferind participantelor un mediu sigur și protejat pe toată perioada desfășurării activităților. În funcție de evoluția situației epidemiologice, organizatorii vor ajusta formatul activităților.

Cheltuielile de instruire vor fi asigurate de către organizatori. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: (+373) 69833125 sau la adresa de email [email protected].

Prima instruire în cadrul proiectului este planificată pentru luna octombrie 2021.

Pentru participare în cadrul Academiei, femeile interesate trebuie să completeze formularul de participare accesând linkul sau să expedieze formularul (care poate fi descărcat AICI) completat la adresa [email protected] până pe 19 septembrie 2021.

Candidatele selectate vor fi contactate de către organizatori.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările