ialovenionline
festival de iarna ialoveni 2021

Festivalul de iarnă „Să trăiți, să-nfloriți” se va petrece online

18 ianuarie 2021
615 vizualizări

În condițiile pandemiei și a restricțiilor impuse din această perioadă, ediția 2020 a Festivalului – concurs raional al datinilor și obiceiurilor de iarnă „Să trăiți, să-nfloriți” se va desfășura online. Organizatorul concursului, Direcția Generală Educație din cadrul Consiliului raional Ialoveni, anunță că evenimentele vor avea loc la distanță, cu respectarea cerințelor epidemiologice.

Cilpurile video și rezultatele concursului vor putea fi urmărite pe pagina dedicată Festivalului, de pe rețeaua de socializare Facebook.

Beneficiarii concursului sunt formațiile/colectivele folclorice de copii din instituțiile de învățământ ciclul I și II și extrașcolar din raion.

Concursul se va desfășura în perioada 18 – 29 ianuarie 2021, după cum urmează:
– etapa locală (până la 18 ianuarie 2021);
– etapa raională (18 – 29 ianuarie 2021).


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările