ialovenionline
festival traditii romanesti 2023Foto: Festivalul Tradițiilor Românești 2023, festivalultraditiilorromanesti.ro

Festivalul Tradițiilor Românești revine la Chișinău cu cea de-a doua ediție

23 aprilie 2024
492 vizualizări

Festivalul Tradițiilor Românești vine din nou la Chișinău, cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Pe parcursul a trei zile, în perioada 17-19 mai 2024, în Grădina Botanică din Chișinău, va avea loc ediția a doua a festivalului.

Organizatorii promit trei zile de festival pline cu surprize.

„Vizitatorii vor putea descoperi, de la 10:00 dimineața și până la orele 21:00 – muzica, dansul și tradiția folclorică autentic românească. Intrarea este liberă, iar buna dispoziție și surprizele sunt garantate.

Zeci de meșteri populari, ansambluri de muzică și dans, artiști și tezaure umane vii din cele nouă regiuni istorice ale României vor fi prezenți în Grădina Botanică din Chișinău pentru a arăta publicului adevăratele legături ale comunității noastre”, ne informează organizatorii.

În cadrul festivalului, publicul va putea descoperi creativitatea și originalitatea celor peste 30 de meșteri populari din România și din Republica Moldova, artiști populari care abia așteaptă să împărtășească vizitatorilor din măiestria muncii lor.

Intrarea publicului este LIBERĂ! Programul și mai multe detalii pot fi accesate pe pagina festivalului https://www.festivalultraditiilorromanesti.md/

Acest eveniment este sprijinit de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și se desfășoară sub patronajul președintelui României, Klaus Iohannis.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările