ialovenionline
carbon film

Filmul CARBON va fi proiectat la Ialoveni pe 22 februarie 2024

2 februarie 2024
617 vizualizări

Producția autohtonă – filmul CARBON, va fi proiectat la Casa Raională de Cultură ”Ion Ungureanu” din orașul Ialoveni, pe data de 22 februarie 2024, ora 18:00. Prețul unui bilet este de 100 lei și poate fi procurat atât la Casa de Cultură, cât și online, pe iticket.md.

Filmul CARBON, în regia lui Ion Borș, este o incursiune satirică în realitățile crude ale primului an de independență a Moldovei.

Acțiunea are loc în Moldova anului 1992, în nemijlocita apropiere de zonele „fierbinți” ale conflictului de pe Nistru. 

Urmărim povestea unui tânăr tractorist, Dima, care din simpla și naiva dorință de a-și construi o viață „normală” alături de iubita sa, pornește pe un drum periculos, la capătul căruia așteaptă să-și vadă visurile împlinite. 

O descoperire sinistră transformă călătoria lui Dima într-o aventură absurdă, plină de situații penibile în care eroul se ciocnește de indiferența, goana după profit și prostia oamenilor care îl înconjoară. Din toată această poveste, Dima învață un lucru important –„să fie om!”, o lecție care, în cele din urmă, reușește să îi schimbe viața! 

În rolurile principale: Dumitru Roman, Ion Vântu, Adriana Bîtcă, Igor Caras-Romanov, Constantin Haret și Ion Coșeru.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările