ialovenionline
recrutare fondul pentru tineri 2021

Fondul pentru Tineri Ialoveni caută noi membri în echipă

20 ianuarie 2021
667 vizualizări

Eşti energic(ă), talentat(ă), motivat(ă) să faci schimbări pozitive în localitatea ta?
Îţi place să faci voluntariat, să-ţi faci noi prieteni şi să fii util(ă) comunităţii?
Doreşti să devii un lider iscusit, parte a unei echipe de succes?

Te invităm să participi la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni! Vino, să schimbăm lumea împreună, să facem viaţa mai bună prin intermediul eforturilor comune şi împreună să realizăm lucruri deosebite. Noi, echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, apreciem talentul şi calităţile tale, totodată te provocăm să descoperi lucruri noi şi să-ţi dezvolţi personalitatea.

Cine poate aplica?
Tinerii (băieți și fete) cu vârsta între 15 – 30 ani, care locuiesc în localităţile raionului Ialoveni.

Cum poţi deveni membru?
Participă la concursul de selectare a noilor membri, completează și expediază FORMULARUL DE APLICARE până la data de 31 ianuarie 2021.

Persoanele care vor expedia formularul de aplicare în cadrul concursului, vor fi invitate la un interviu de clarificare care se va desfășura online în februarie 2021. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii martie 2021, iar în perioada februarie – aprilie, vor avea o perioadă de probă.

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor și afacerilor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora. Începând cu 2019, membrii programului sunt responsabili și de gestionarea Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tineri, componentă prin intermediul căreia sunt finanțate anual cel puțin cîte 6 afaceri ale tinerilor.

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a reuşit în cele 21 runde ale Programului de Granturi Mici, să finanţeze 356 proiecte, cu un buget total de peste 2,2 milione lei, proiectele fiind implementate de grupuri de inițiativă ale tinerilor în 25 localităţi din raionul Ialoveni. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul. Paradoxal însă, oportunităţile lor de a modela prezentul nu sunt întotdeauna disponibile. Astfel, potenţialul tinerilor, spiritul antreprenorial, creativitatea şi energia lor sunt valorificate de societate doar parţial.

„Încă de când am devenit membru al Fondului pentru Tineri Ialoveni, am fost pus în poziția de a ieși din zona de confort, participând la activități și asumându-mi responsabilități. Timp de un an, am căpătat o experiență nemaipomenită, am conștientizat plăcerea de a contribui la dezvoltarea comunităților, mi-am dezvoltat calități precum responsabilitatea, flexibilitatea și creativitatea, însă cel mai prețios lucru pe care mi l-a oferit programul, este posibilitatea de a face parte dintr-o echipă puternică și unită, membrii căreia vor rămâne mult timp în viața mea!” (Maxim Constantinov, or. Ialoveni)

„Pentru mine Fondul pentru Tineri Ialoveni este un program de suflet, aici fac ceea ce îmi place și zi de zi îmi conturez calitățile și personalitatea prin activitățile pe care le realizăm împreună, fapt pentru care a fi membru în aceast program, pentru mine înseamnă implicare activă și o viață ieșită din tiparele vieții plictisitoare de adolescent!” (Ludmila Cîrman, com. Țipala)

„Se spune că Raiul nu este un loc – ci o stare. Aceasta stare menită să te înalte până la cele mai înalte culmi, să te vindece și să te dezvolte maxim sălășluiește în spații și locuri speciale. Pentru mine, acest loc deosebit este conturat de Fondul pentru Tineri Ialoveni – program model care, pe parcursul activității mele, mi-a demonstrat necontenit că limitele nu există, orice problema are o soluție, iar dezvoltarea se bazează pe acțiune și fapte.” (Dan Sandu, com. Țipala)

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene.

Pentru informaţii suplimentare te încurajăm să ne contactezi la:
Tel.: 0 268 73325, mobil: 0 796 41243
E-mail: [email protected]
Persoană de contact: Sergiu Gurău


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările