ialovenionline
eduard munteanuFoto: Eduard Munteanu, președinte ARF Ialoveni. Sursa: fmf.md

Fotbalul raional va fi condus de către un preot

16 aprilie 2022
1344 vizualizări

Preotul Serafim de la biserica din satul Nimoreni, în viața civilă Eduard Munteanu, a fost ales noul președinte al Asociaţiei Raionale de Fotbal din Ialoveni în cadrul Adunării Generale a Asociației, pentru un mandat de 4 ani.

Federaţia Moldovenească de Fotbal a adresat felicitări conducerii Asociaţiei Raionale de Fotbal din Ialoveni și a publicat pe pagina sa un clip de video din cadrul evenimentului:

Eduard Munteanu (Părintele Serafim) are 47 de ani, este președintele clubului de fotbal Avântul Nimoreni, dar și președinte al Departamentului sportiv al Mitropoliei Moldovei. Mitropolia Moldovei este subordonată canonic Patriarhiei Ruse, care susţine invazia armatei ruse în Ucraina.

Sursa foto/video: Federația Moldovenească de Fotbal


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările