ialovenionline
accident costesti 13 10 2022

FOTO// Accident grav la Costești, soldat cu decesul unei femei. Șoferul era beat și lipsit de dreptul de a conduce

14 octombrie 2022
1304 vizualizări

O femeie în vârstă de 43 de ani a decedat în urma unui accident grav în satul Costești, pe drumul spre direcția comuna Zîmbreni. Potrivit informațiilor de la Poliția R. Moldova accidentul a avut loc ieri, 13 octombrie 2022, în jurul orei 17:35.

La volanul automobilului „Dacia” se afla un bărbat de 43 de ani, care se deplasa cu o viteză necorespunzătoare condițiilor de drum. În cele din urmă șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe partea carosabilă inversându-se de câteva ori.

Femeia care era pe post de pasageră, a decedat la fața locului.

Șoferul este lipsit de dreptul de a conduce. Fiind testat cu aparatul „Drager” s-a constat un rezultat de 1,22 mg/l concentrație de alcool în aerul expirat. Ca urmare, acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe caz a fost inițiat un dosar penal.

accident costesti 13 10 2022 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările