ialovenionline
accident bardar 06 2022 1Sursa foto: IGSU

FOTO// Accident grav lângă Bardar: două tiruri s-au tamponat frontal. Ambii șoferi au decedat

6 iunie 2022
1605 vizualizări

Două camioane s-au ciocnit violent pe șoseaua dintre localitățile Bardar și Sociteni. Șoferii aflați la volanul vehicolelor au decedat pe loc, iar două persoane au fost transportate la spital.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, două tiruri de model DAF și Volvo s-au tamponat frontal și s-au inversat blocând traseul. În urma accidentului de circulație trei persoane au rămas blocate în autovehiculele avariate. Pentru efectuarea lucrărilor de deblocare și descarcerare la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Aceștia au descarcerat corpurile neînsuflețite a conducătorilor auto din ambele autovehicule, iar un bărbat în stare conștientă, care a primit diverse traumatisme, a fost evacuat de urgență de salvatori și predat medicilor. Circumstanțele și cauza producerii accidentului de circulație urmează a fi stabilite de organele de drept.

accident bardar 06 2022 2
accident bardar 06 2022 3
accident bardar 06 2022 4
accident bardar 06 2022 5
accident bardar 06 2022 6

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările