ialovenionline
viber image 2022 02 08 10 31 32 128

FOTO// Accident în orașul Ialoveni. O tânără a intrat cu mașina într-un gard

8 februarie 2022
1110 vizualizări

Un accident rutier a avut loc azi-noapte în orașul Ialoveni, pe strada Petre Ștefănucă. O tânără de 19 ani s-a tamponat în platforma unui gard. Aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția din Ialoveni a fost sesizată la ora 03:55. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit preliminar că pe strada Petre Ștefănucă, o tânără de 19 ani se deplasa spre localitatea Costești la volanul unul automobil Mercedes. Conducătoarea nu ar fi ținut cont de prevederile Regulamentului Circulației Rutiere și, manifestând imprudență în trafic, s-a tamponat în platforma unui gard. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco, șoferița a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul arătând că tânăra nu consumase alcool.

Polițiștii întreprind măsurile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțele producerii accidentului rutier.

accident Petre Stefanuca 2
accident Petre Stefanuca

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările