ialovenionline

FOTO// Accident rutier, la ieșirea din Ialoveni

28 aprilie 2021
1202 vizualizări

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 16:00, la ieșirea din orașul Ialoveni spre satul Costești, cu implicarea unei mașini de model Nissan Juke și un Renault Megane.

UPDATE: Inspectoratul de Poliție Ialoveni vine cu detalii cu privire la accident. Potrivit oamenilor legii, ambele mașini se deplasau în direcția localității Ialoveni, dinspre Costești. În timpul deplasării, șoferul automobilului Nissan, un tânăr de 20 de ani, a ignorat prevederile RCR și a ieșit la depășirea unei coloane de mașini, care se deplasau în aceeași direcție. Un alt șofer, o femeie de 54 de ani, efectua în acel moment manevra de virare la stânga, semnalizând conform prevederilor. Astfel s-a produs impactul între cele două mașini. Poliția confirmă că nicio persoană nu a avut de suferit. Ambii șoferi au fost supuși testării alcoolice la fața locului, fiind înregistrate rezultate negative. Alte circumstanțe se stabilesc.

Potrivit primelor informații, victime nu au fost înregistrate. În urma impactului, una din mașinile implicate în accident a căzut de pe pod.

Contactați de IaloveniOnline, reprezentanții Inspectoratului de Poliție au menționat că un echipaj se îndreaptă spre locul accidentului și nu dețin, deocamdată, informații.Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările