ialovenionline

FOTO//Detalii despre accidentul din seara zilei de 5 septembrie 2021

6 septembrie 2021
552 vizualizări

IaloveniOnline a solicitat de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni detalii despre accidentul produs în seara zilei de 5 septembrie pe drumul de ieșire din Ialoveni spre șoseaua Hîncești.

La 05 septembrie curent ora 21:20, poliția din Ialoveni a fost sesizată precum că pe traseul R3 Chișinău-Hîncești, s-a produs un accident în traficul rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii ai stabilit că, pe drumul regional G-103 din direcția traseului R3 Chișinău- Hîncești, un automobil de model ,,Toyota Corolla” condus un tânăr de 30 ani în timpul deplasării a manifestat imprudență la trafic, ignorând prevederile RCR, a pierdut controlul volanului tamponându-se într-un obstacol în afara părții carosabile (o movilă de pământ de pe marginea drumului) și s-a răsturnat.

Șoferul se afla singur în mașină, iar rezultatele unui test la consumul de alcool încă nu sunt cunoscute, din ce ne-a comunicat serviciul de presă al poliției din Ialoveni.

În urma accidentului produs conducătorul automobilului a fost transportat la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău pentru acordarea ajutorului medical. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările