ialovenionline

FOTO//Detalii despre accidentul din seara zilei de 5 septembrie 2021

6 septembrie 2021
658 vizualizări

IaloveniOnline a solicitat de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni detalii despre accidentul produs în seara zilei de 5 septembrie pe drumul de ieșire din Ialoveni spre șoseaua Hîncești.

La 05 septembrie curent ora 21:20, poliția din Ialoveni a fost sesizată precum că pe traseul R3 Chișinău-Hîncești, s-a produs un accident în traficul rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii ai stabilit că, pe drumul regional G-103 din direcția traseului R3 Chișinău- Hîncești, un automobil de model ,,Toyota Corolla” condus un tânăr de 30 ani în timpul deplasării a manifestat imprudență la trafic, ignorând prevederile RCR, a pierdut controlul volanului tamponându-se într-un obstacol în afara părții carosabile (o movilă de pământ de pe marginea drumului) și s-a răsturnat.

Șoferul se afla singur în mașină, iar rezultatele unui test la consumul de alcool încă nu sunt cunoscute, din ce ne-a comunicat serviciul de presă al poliției din Ialoveni.

În urma accidentului produs conducătorul automobilului a fost transportat la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău pentru acordarea ajutorului medical. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

87 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările