ialovenionline
ambulanta spitalul raional ialoveni 1

FOTO// Donație din Italia: ambulanță pentru Spitalul raional și autospecială pentru școala din Puhoi

17 octombrie 2022
785 vizualizări

Astăzi, 17 octombrie 2022, Spitalul raional Ialoveni a primit în donație o ambulanță, iar Liceul Teoretic „Gheorghe Palade” din satul Puhoi, o autospecială pentru transportarea persoanelor cu nevoi speciale.

Autovehiculele au fost aduse din orașul San Gimignano din regiunea Toscana din Italia, de către o echipă de reprezentanți ai Spitalului de urgență italian, care au parcurs circa 2000 km până în orașul Ialoveni.

ambulanta spitalul raional ialoveni 2

Ambulanța a fost donată în cadrul unui eveniment la Spitalul raional Ialoveni, la care au participat Consulul Onorific al Republicii Moldova în Italia, Alessandro Signorini, conducerea raionului Ialoveni și administrația spitalului. 

ambulanta spitalul raional ialoveni 3

Împreună cu ambulanța, Spitalul raional Ialoveni a primit un ecograf, două fotolii ginecologice, un monitor cardiac Holter și un pantograf medical.

ambulanta spitalul raional ialoveni 4

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările