ialovenionline
img 5752 scaled

FOTO. Flori, diplome și premii bănești pentru lucrătorii medicali din raionul Ialoveni

16 iunie 2023
2891 vizualizări

Lucrătorii medicali și farmacișii au fost omagiați astăzi în cadrul unui eveniment la Casa Raională de Cultură „Andrei Ungureanu”, cu ocazia Zile lucrătorului medical și a farmacistului, sărbătorită anual în a treia duminică a lunii iunie. Lucrătorii medicali și farmaciștii din raionul Ialoveni au primit, în semn de apreciere, diplome și flori din partea Ministerului Sănătății, Consiliului Raional, Primăriei Ialoveni, Spitalului Raional Ialoveni și Federației Sindicale „Sănătate”. Unele entități, precum Primăria Ialoveni și Federația Sindicală „Sănătate”, au oferit și premii bănești.

img 5712
img 5728
img 5732
img 5726
img 5717

Victoria Marian-Bogos, vicepreședinta raionului Ialoveni: „Sănătate să aveți, noroc, pacienți înțelegători și ascultători, pentru că foarte mult contează ca pacienții să asculte de recomandările medicului. Sunteți cei care duceți faima raionului, sunteți o valoare pentru noi și putem face față centrelor private. Avem specialiști foarte buni cu renume, cu care ne mândrim. Avem șefi ai centrelor de sănătate care sparg tiparele, care înaintează și își promoveză ideile, insistă și perseverează”.

img 5741
img 5738

Primăria Ialoveni a oferit lucrătorilor medicali diplome, iar șapte dintre ei au primit premii bănești în valoare de 500 de lei fiecare.

Lucia Mîra, viceprimară: „Din numele primarului Sergiu Armașu și a administrației Primăriei Ialoveni, vă mulțumim pentru munca nobilă și devotamentul de care dați dovadă. Să fiți mereu plini de răbdare, energie, echilibru, iar provocările care apar să le treceți cu tărie și încredere. Să aveți respect din partea colegilor și înțelegere din partea pacienților. Dacă mai sunt unele profesii pe care le putem ocoli, pe parcursul vieții, profesia pe care ați îmbrățișat-o chiar nu o putem evita, toți, de la mic și până când vrea Dumnezeu, avem nevoie de lucrătorii medicali. Vreau să vă mulțumesc pentru că în perioada pandemie, am primit atâtea vorbe frumoase pentru grija pe care ați purtat-o pacienților”.

img 5744

Dinu Șargu, directorul Spitalului Raional Ialoveni: „Vă doresc să ne fiți sănătoși. Dacă noi vom fi sănătoși, va fi și populația sănătoasă. Vă mulțumesc pentru străduință și pentru ceea ace faceți, o faceți cu brio. Vă dați toată sârguința pentru sănătatea pacienților!”

img 5746
img 5752 1

Adrian Cotlău, șeful secției consultative, Spitalul Raional Ialoveni: „Mulți nu au venit să își ridice nominalizarea, știți foarte bine de ce: sunt la locul de muncă. Pacienții nu știu de sărbătoare, ei vin și o să vină. Stimați colegi, vă doresc, multă sănătate, să depunem un efort comun, pentru ca pacientului să îi fie bine. Ieșind de pe ușile noastre, pacientul să fie mulțumiți”.

img 5753

Diplome și premii bănești a oferit lucrătorilor medicali și Federația Sindicală „Sănătate”. 38 de lucrători medicali au primit între 300 și 800 de lei.

Reprezentantul Federației sindicale „Sanatate” Mihai Butca, consilier în cadrul Federației: Vin din numele conducerii Federației Sindicale „Sănătate” cu un mesaj de salut și urări de bine. Vă dorim noi realizări și vă dorim să aveți bucurii de la cei dragi, cer senin, să ne apere Dumnezeu și de războaie. Ne-am dori ca munca lucrătorului medical să fie apreciată conform valorii acesteia în societate”.

img 5761

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările