ialovenionline

Guvernare locală

gimnaziu ulmu 2024Sursă foto: Facebook / Andrei Spânu

FOTO// Gimnaziul din Ulmu a fost eficientizat energetic

30 aprilie 2024
447 vizualizări

Gimnaziul din satul Ulmu a fost eficientizat energetic prin intermediul unui proiect implementat în cadrul Programului Național „Satul European”.

„Cei 217 elevi și 34 de angajați ai instituției au acum condiții mai bune de studiu și de muncă. După termoizolarea pereților clădirii, a fost eliminat mucegaiul din încăpere, iar elevii nu mai stau îmbrăcați la ore. A fost redusă și factura la gaze”, a scris ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, pe o rețea de socializare.

Totodată, localitatea a obținut finanțare și prin Programul Național „Satul European Expres”, pentru reparația parțială a acoperișului Casei de cultură, în cadrul căreia își desfășoară activitatea mai multe colective artistice. În incinta Casei de cultură mai este și o sală de sport, o bibliotecă, dar și o sală de computere care este utilizată de toți locuitorii satului.

gimnaziu ulmu 2024 1
gimnaziu ulmu 2024 2
gimnaziu ulmu 2024 3
gimnaziu ulmu 2024 4
gimnaziu ulmu 2024 5
gimnaziu ulmu 2024 6

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările