ialovenionline
Trotuar Spitalul Raional IALOVENIONLINE

FOTO. Trotuarul de pe teritoriul Spitalului Raional Ialoveni, în reparație

26 septembrie 2023
404 vizualizări

Trotuarul de pe teritoriul Spitalului Raional Ialoveni va intra în reparație. Consiliul Raional Ialoveni a aprobat, în cadrul ședinței din 22 septembrie, alocarea a 110 mii de lei pentru executarea lucrărilor.

„Pavaj sau asfalt? Cu borduri?”, a întrebat consilierul Ștefan Bivol în cadrul ședinței Consiliului Raional.

„Asfalt, cu borduri” a răspuns președintele raionului Ialoveni.

Pe lângă cei 110 mii lei, alocați de Consiliul Raional, Spitalul Raional va asigura restul finanțelor. Directorul Spitalului Raional spune că ar mai putea fi nevoie de alți 130-140 de mii de lei.

„Contractul este de 228 de mii de lei, dar sunt niște cheltuieli neprevăzute. Poate să fie un pic mai mult”, ne-a spus Dinu Șargu.

Inițial am spus că trotuarul va avea 1,2 m, dar noi o să îl facem un pic mai lat, ca să ajungă la 1,5 m”, a mai spus Șargu.

Termenii de executare a lucrărilor, conform contractului, este de o lună, însă antreprenorii au dat asigurări șefului spitalului că trotuarul va fi gata mai repede.

De menționat că la procedura de achiziție au participat 5 companii. SC LUXGAZ SRL a oferit cel mai mic preț (190 289 lei fără TVA, 228 346 lei cu TVA) devenind compania care efectuează lucrările.

trotuar spital raional 1
Spitalul raional trotuar 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările