ialovenionline

Guvernare locală

FOTO, VIDEO// Podul din sectorul Moldova – un nou termen de finalizare a lucrărilor de reparație

7 mai 2021
723 vizualizări

Administrația de Stat a Drumurilor, instituția care a contractat compania Irinda Prim SRL pentru a repara podul din sectorul Moldova al orașului Ialoveni, a răspuns într-o scrisoare oficială pentru IaloveniOnline, că termenul de execuție a fost extins până în luna decembrie 2021. 

Contractul în valoare de 8,77 milioane lei (7,3 milioane fără TVA), finanțat din sursele Fondului Rutier, la început prevedea termenii de executare a lucrărilor în perioada 12 iunie 2020 – 12 decembrie 2020. Administrația de Stat a Drumurilor, ne-a declarat că motivul acestei tergiversări este situația pandemică din țară, însă în scrisoare justificarea constă în faptul că în anul 2020 au fost alocate doar 2,76 milioane lei din suma totală a contractului.

Totodată, ASD menționează că suma necesară pentru finalizarea lucrărilor a fost alocată și lucrările ar trebui finalizate până în luna decembrie a anului curent.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

87 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările