ialovenionline

Galerie FOTO// 30 de producători locali s-au adunat la un târg organizat în orașul Ialoveni. Ce produse puteți găsi

12 iunie 2021
771 vizualizări

30 de producători locali își expun marfa astăzi și mâine (12- 13 iunie) în cadrul unui târg organizat în orașul Ialoveni, de către Cămara Moldovei-Chișinău în parteneriat cu Primăria Ialoveni.

Căpșuni, miere de albini, produse de patiserie, ulei și produse din levănțică, fructe uscate, articole de ceramică, lut și lemn, cereale naturale, dulcețuri, salate coreene, condimente, ceaiuri din plante, săpunuri și lumânări naturale, paste de nuci, sucuri și alte produse. Toate pot fi găsite pe 12 și 13 iunie la Târgul producătorilor locali, organizat în Piața Unirii din orașul Ialoveni.

„La târgul micilor producători, ediția II, aici, la Ialoveni, sunt prezenți 30 de producători veniți din diferite colțuri ale țării, de la nord, de la sud, din centrul Moldovei. Sunt bineveniți toți aici, la târg, vă întâlnim cu bună dispoziție, produse de calitate la prețuri accesibile. Fiecare achiziție făcută este o susținere directă a producătorilor autohtoni”, a declarat Tatiana Melnic, reprezentant Cămara Moldovei-Chișinău.

„Îndemn toți locuitorii orașului Ialoveni, trecătorii și pe toți cei care au timp, să iasă la târgul desfășurat astăzi și mâine, să îi susținem pe acești bravi producători locali, pentru că producătorii locali au fost întotdeauna o prioritate pentru autoritățile locale. Produsul local este mult mai bun și are un gust deosebit”, a declarat Lucia Mîra, viceprimarul orașului Ialoveni, la deschiderea târgului.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările