ialovenionline
1 prima 2 scaled

Galerie foto de la concertul dedicat Limbii Române organizat la Ialoveni pe 31 august 2020

9 octombrie 2020
993 vizualizări

După o pauză de aproape 5 luni (ultimul concert la Casa de cultură a avut loc la 4 martie), în seara zilei de 31 august 2020, cu ocazia Sărbătorii Naționale – Limba Noastră cea Română, la Ialoveni a avut un recital de versuri și melodii în aer liber, în fața Casei raionale de cultură.

Au evoluat tinere talente și interpreți din raionul Ialoveni, care timp o oră au adus un omagiu limbii române, dar și celor câțiva spectatori care au venit în scuarul Casei de cultură să-i privească și asculte.

Concertul l-am transmis LIVE aici pe grup, iar numărul celor care îl priveau pe internet, a fost mai mare decât a celor prezenți la concert.

Evenimentul a fost organizat de Secția Cultură a Consiliului raional Ialoveni împreună cu administrația raionului, în condiții impuse de starea de urgență în sănătate publică.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările