ialovenionline
granturi tineri ialoveni orhei 2024

Granturi pentru crearea sau dezvoltarea afacerilor tinerilor din raioanele Ialoveni și Orhei

21 martie 2024
487 vizualizări

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani, din raioanele Ialoveni și Orhei, au posibilitatea să aplice pentru un grant în valoare de 3, 5 sau 7 mii Euro, pentru a înființa propria afacere sau pentru a dezvolta una existentă.

În cadrul acestui program, tinerii, inclusiv persoane care înregistrează grad de vulnerabilitate, vor beneficia de ghidare în definitivarea ideii, consiliere în încadrarea juridică și granturi.

Pentru a aplica, este necesar de consultat Regulamentul și de completat Formularul de aplicare, care pot fi accesate pe această pagină. Termen limită pentru aplicare – 18 aprilie 2024.

Programul „Abilitarea tinerilor antreprenori din Republica Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat la nivel local de A.O. „Asociația de Dezvoltare și Inovație Socială” din or. Orhei și A.O. ”Eco-Răzeni” din comuna Răzeni, r. Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările