ialovenionline

Gunoiștea din comuna Țipala, incendiată pentru a doua oară în luna aprilie

19 aprilie 2021
178 vizualizări

Autoritățile locale din comuna Țipala vin cu un îndemn către locuitori să ajute la identificarea celor care dau foc gunoiștii din localitate. Asta după ce ieri, 18 aprilie, gunoiștea a fost incendiată, intenționat, pentru a doua oară în această lună.

Potrivit primarului, Silviu Bivol, anumite persoane, fie din localitate, fie din afara localității, aduc gunoiul și îi dau foc. La necesitate, sunt solicitați să intervină pompierii de la Punctul de salvatori din Puhoi, însă în acest caz, focul a fost stins cu forțele administrației locale și a locuitorilor comunei.

„Rugăm pe toți cei care vor observa că cineva face focul și părăsește locul faptei, fără să se gândească la consecințe, să sesizați conducerea Primăriei, pentru a fi sancționat conform legii”, este îndemnul autorităților locale.

Foto: Facebook/Primaria comunei Țipala


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările