ialovenionline
siguranță pe bicicletă 1Biciclistul Sergiu Nica le vorbește tinerilor despre siguranța pe biciclete

„În siguranță pe bicicletă” – instruire pentru tinerii din Ialoveni

22 octombrie 2020
998 vizualizări

Un grup de tineri au participat la trainingul „În siguranță pe bicicletă”, condus de mentorul Sergiu Nica, care s-a desfășurat astăzi, la data de 22 octombrie, pe teritoriul stadionului central din or. Ialoveni.

În cadrul acestuia au fost explicate regulile de circulație pe bicicletă, ne-au fost relatate drumeții și aventuri ale domnului Nica și deasemenea, ne-a fost prezentat traseul pentru activitatea VeLOVEni, care se va desfășura la data de 24 octombrie, orele 7:30-12:00. 
Mulțumim mult participanților care au manifestat un viu interes pentru activitatea noastră. Echipa CLT Ialoveni vă așteaptă cu mare drag sa descoperim împreună orășelul nostru!

siguranță pe bicicletă 2
siguranță pe bicicletă 3
siguranță pe bicicletă 4Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările