ialovenionline

Guvernare locală

primaria ialoveni 05 2021

Locuitorii orașului Ialoveni sunt invitați la consultări publice ce vizează mărirea taxelor unor agenți economici și aprobarea unui Plan în domeniul anticorupției și integrității

5 mai 2021
684 vizualizări

Primăria Ialoveni invită cetățenii să participe la consultări publice privind mărirea taxelor locale pentru farmaciile și benzinăriile din oraș și aprobarea “Planului Local de Acțiuni Anticorupție și Integritate al primăriei orașului Ialoveni”.

Evenimentul va avea loc pe data de 21 mai 2021, ora 17:00, în incinta Casei de Cultură.

Locuitorii orașului sunt îndemnați să-și expună sugestiile pe site-ul primăriei www.ialoveni.md sau pe pagina de Facebook, dar și în ziua desfășurării ședinței, direct pe platforma Zoom.

Pentru participarea online la consultările publice, cetățenii trebuie să apeleze la numărul de telefon 0268 22484 pentru a menționa poșta electronică la care va fi trimis linkul de acces.

Publicăm mai jos proiectele de decizii care urmează a fi consultate:

Cu privire la modificarea Deciziei nr.05/03 din 11.12.2020 ”Cu privire la aprobarea şi punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2021”

Cu privire la aprobarea Planului Local de Acțiuni Anticorupție și Integritate al primăriei orașului Ialoveni


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările