ialovenionline

Guvernare locală

teren expus spre licitatie publica str Testemitanu

DOC. Ședința Consiliului orășenesc Ialoveni. Scoaterea la licitație a două terenuri – pe ordinea de zi

10 mai 2023
461 vizualizări

Primăria Ialoveni anunță convocarea consilierilor locali în ședință ordinară. Pe ordinea de zi a ședinței se numără 23 de subiecte. Ședința va avea loc la 12 mai, ora 14:00, în sala de ședințe de Primăriei.

Printre subiecte se numără repartizarea profitului net a ÎM ”Piața Agroindustrială Ialoveni”, aprobarea acordului de înfrăţire și cooperare cu o localitate din Slovacia, aprobarea proiectului de dezvoltare locală ce urmează a fi depus în cadrul Programului Național „Satul European Expres” – construcția unui teren sportiv multifuncțional și amenajarea unui teren de joacă în sectorul Albeni.

De asemenea, un subiect prevede scoaterea la licitație a două terenuri. Unul dintre terenuri se află în apropiere de strada Grigore Vieru, după Inspectoratul de Poliție Ialoveni, iar un alt teren – în imediata apropiere de Piața Agroindustriala din Ialoveni și localul Sweet Home.

Screenshot 2023 05 10T145000.725
1 teren expus spre privatizare
teren expus spre licitatie publica str Testemitanu

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările