ialovenionline
masini ridicate Ialoveni

Ialoveni: Mașini parcate neregulamentar, ridicate de polițiști

17 martie 2023
714 vizualizări

UPDATE, ora 17:18. Alte patru mașini au fost ridicate și alte 6 procese verbale pentru staționare neregulamentară și ignorarea indicatoarelor rutiere au fost întocmite astăzi de oamenii legii. Astfel, acțiunea de astăzi a polițiștilor se soldează cu 6 mașini ridicate și 12 procese verbale întocmite. O mașină a fost ridicată de pe parcela verde dintre Consiliul Raional și maternitatea din Ialoveni, iar celelalte 5 – de pe strada Alexandru cel Bun. Șoferii ce s-au ales cu procese verbale au fost sancționați cu amenzi de la 900 la 1500 de lei.

Știre inițială: Două mașini, parcate neregulamentar, au fost ridicate de oamenii legii din orașul Ialoveni. În operațiune sunt implicați angajați ai Inspectoratului Național de Patrulare și ai Inspectoratului de Poliție Hîncești.

Totodată, până acum au fost întocmite 6 procese verbale pentru ignorarea indicatoarelor rutiere, ne-a spus Valeriu Calistru, polițist implicat în acțiune.

Potrivit polițistului, acțiunea oamenilor legii continuă și la această oră.

Revenim cu alte detalii, după încheierea acțiunii.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările