ialovenionline

Guvernare locală

Brown Cream Aesthetic Photo Colage

ACTUALIZARE: Consilierii au aprobat rezervarea gratuită a unui loc în cimitirul nou pentru un cetățean

22 august 2023
515 vizualizări

ACTUALIZARE: Consilierii locali au aprobat proiectul de decizie prin care se scutește de plata integrală pentru rezervarea unui loc, lângă soția sa, în cimitirul cel nou din Ialoveni, de pe strada Viilor.

Știre inițială:

Consiliul orășenesc Ialoveni ar putea aproba la ședința ordinară a consiliului cererea unui cetățean, a cărei identitate a fost radiată din proiectul de decizie, care solicită să fie scutit integral de taxa pentru rezervarea lotului în cimitirul nou. Ședința este planificată în 25 august, la ora 14:00, în incinta Primăriei Ialoveni.  

Potrivit proiectului de decizie, cetățeanul solicită un lot de teren, în cimitirul nou, lângă soția decedată.

Ion Cujbă, directorul Gospodăriei Locativ Comunale Ialoveni susține că: „În momentul în care decedează cineva, rudele decedatului are dreptul de a rezerva un loc sau două. Pentru acest serviciu se încasează prin contract suma unică de 3000 de lei pentru un loc și 5000 de lei pentru două locuri”, a concretizat directorul, Ion Cujbă.

Screenshot 2023 08 21 15.47.21

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările