ialovenionline
bmw pe zebra

Identificat și sancționat. Șoferul BMW-ului parcat pe o zebră din Ialoveni s-a ales cu amendă

18 iunie 2021
821 vizualizări

Inspectoratul de Poliție anunță despre faptul că au identificat conducătorul auto, care la 14.06.2021 a parcat neregulamentar automobilul personal de model BMW, pe str. Alexandru cel Bun or. Ialoveni, pe trecerea de pietoni, manifestând un comportament nerespectuos față de ceilalți participanți la trafic.

În urma măsurilor întreprinse de către angajații IP Ialoveni, la scurt timp a fost identificat, dovedindu-se a fi un bărbat cu vârsta de 26 ani, locuitor al satului Dănceni r. Ialoveni.

Șoferul a fost sancționat în conformitate cu art. 238 alin. (2) Cod Contravențional, cu o amendă în mărime de 30 UC și 4 puncte de penalizare.

Menționăm că încălcarea a fost sesizată public, de către un alt locuitor al orașului, pe grupul de FB „Ialoveni-orașul soarelui”

seiszare bmw

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările