ialovenionline
356604854 922864462140112 3215668885478274395 n

IGP Ialoveni: 65 de cauze penale au fost inițiate pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, cu grad avansat

29 iulie 2023
463 vizualizări

De la începutul anului până în prezent, în raionul Ialoveni 3 persoane au fost sancționate contravențional, pentru conducerea autovehiculului în stare de ebrietate. Alte 65 de cauze penale au fost inițiate pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică, cu grad avansat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni (IGP),  pentru încălcarea regulilor de neacordare de prioritate pietonilor au fost înregistrate 5 procese verbale, iar pentru încălcarea regulilor de circulație de către pietoni și participanți la trafic 138 de procese verbale.

 Pentru încălcarea vitezei de circulație au fost întocmite 182 de procese verbale. 

Alte 180 de procese verbale au fost întocmite pentru încălcarea regulilor de circulație soldate cu deteriorarea bunurilor materiale sau cauzarea vătămării corporale ușoare.   

Amintim că din 1 iulie au intrat în vigoare mai multe modificări ale unor acte normative prin care șoferii ce vor încălca regulile vor primi amenzi mai mari. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările