ialovenionline

În Ialoveni a început renovarea stațiilor de așteptare. Este nevoie de implicarea voluntarilor

2 iulie 2021
278 vizualizări

În orașul Ialoveni a demarat proiectul social „Renovarea și salubrizarea stațiilor de călători din or. Ialoveni”. În acest sens, organizatorii sunt în căutare de voluntari. Vopsea, diluant, mănuși și ustensilele necesare sunt puse la dispoziție de către proiect.

„Avem ocazia să facem un lucru frumos și util pentru orașul nostru. Avem nevoie de implicarea și creativitatea Dumneavoastră. Deoarece este un proiect de renovare, FACEM APEL către autorii de desene din stații realizate în primul proiect: Dacă sunteți acasă, implicarea Dumneavoastră ne va fi de mare ajutor”, se spune în anunțul proiectului.

De asemenea, sunt așteptați și alți voluntari, care doresc să se implice la renovarea și salubrizarea stațiilor, subliniază organizatorii.

Proiectul se realizează grație Programului de capacitate a consilierilor la primul mandat, implementat de Centrul CONTACT în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru egalitatea de gen și Abilitarea Femeilor (UN Women), finanțat de către guvernul Suediei, în colaborare cu APL Ialoveni, Școala de arte și voluntarii or. Ialoveni.

Voluntarii sunt așteptați zilnic. Telefon de contact: 060135589 – Ana Doschinescu.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările