ialovenionline
crucea rosie ialoveni 2021Foto: primăria Ialoveni

Persoanele aflate în dificultate din orașul Ialoveni au primit colete alimentare, cu suportul financiar al Guvernului Canadei

15 aprilie 2021
546 vizualizări

Această inițiativă a fost realizată în contextul sărbătorilor pascale pentru a ajuta locuitorii orașului Ialoveni aflați în dificultate: persoane solitare vârstnice, familii monoparentale, familii cu copii cu dizabilități severe, familii numeroase şi în situație de risc. Cele 100 de colete distribuite au conținut făină, ulei de floarea soarelui, hrişcă, orez, zahăr, paste făinoase, conserve de carne porc şi carne de vită.

crucea rosie ialoveni 2021 3

Activitatea a fost organizată de către angajații primăriei Ialoveni cu sprijinul asistenților sociali comunitari, în parteneriat cu Societatea Crucea Roşie din Moldova, cu suportul financiar al Guvernului Canadei.

crucea rosie ialoveni 2021 1
crucea rosie ialoveni 2021 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările