ialovenionline
caini vagabonzi ialoveni 2020Foto: facebook/Ialoveni orasul soarelui

În orașul Ialoveni începe o campanie de sterlizare gratuită a câinilor și pisicilor

16 ianuarie 2021
848 vizualizări

Primăria orașului Ialoveni împreună cu Adăpostul de animale „Datcha” propune o soluție practică în ceea ce privește reducerea prin metode umane a numărului de animale din oraș.

Astfel, a fost inițiată o campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, atât cu stăpân, cât și celor fără adăpost. Serviciile de sterilizare vor fi gratuite.

Animalele urmează a fi preluate de o echipă de medici, sterilizate, apoi întoarse stăpânului acasă sau în locul de unde au fost preluate.

Pentru înregistrare, este necesar să transmiteți un SMS la numărul de tel. 068944733, care să conțină:

  1. Nume, prenume
  2. Adresă
  3. Câine, pisică sau ambele
  4. Numărul animalelor

Pentru a evita abandonul animalelor în stradă, locuitorii orașului Ialoveni sunt rugați să transmită acest mesaj și persoanelor vârstnice, care nu au acces la internet/rețele de socializare, dar și îngrijitorilor animalelor fără stăpân.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările